PRODUKTŲ LINIJOS

„Floriol“ rafinuotas pirmo spaudimo rapsų aliejus

FLORIOL RAFINUOTAS PIRMO SPAUDIMO RAPSŲ ALIEJUS 1 L

„FLORIOL“ RAFINUOTAS PIRMO SPAUDIMO RAPSŲ ALIEJUS 1 L

FLORIOL RAFINUOTAS PIRMO SPAUDIMO RAPSŲ ALIEJUS 2 L

„FLORIOL“ RAFINUOTAS PIRMO SPAUDIMO RAPSŲ ALIEJUS 2 L

 „Floriol“ rafinuotas pirmo spaudimo rapsų aliejus

100 % rafinuotas pirmo spaudimo rapsų aliejus

 

Naudojimas

Tinka kepti, gruzdinti, troškinti ir salotoms gardinti. Atsparumas karščiui yra viena iš svarbiausių rapsų aliejaus savybių. Jis puikiai tinka kepti net labai aukštoje temperatūroje – iki 230 °C jis nepakeičia gero skonio ir išlaiko aroma„Floriol" rafinuotas pirmo spaudimo rapsų aliejus„Floriol“ rafinuotas pirmo spaudimo rapsų aliejus„Floriol“ rafinuotas pirmo spaudimo rapsų aliejus„Floriol“ rafinuotas pirmo spaudimo rapsų aliejustą (neatsiranda jokių nepageidaujamų kepimo poskonių).

 

Savybės

  • Organizmui reikalingų E ir K vitaminų šaltinis;
  • Gausu mononesočiųjų ir polinesočiųjų riebalų;
  • Be konservantų.
  • Rapsų aliejuje gausu polinesočiųjų riebalų Omega 6 ir Omega 3. Jame šių rūgščių kiekio santykis yra optimalus – 2:1. Būtent toks riebalų rūgščių kiekis turi būti Viduržemio jūros gyventojų mityboje. Alyvuogių aliejuje šių rūgščių kiekio santykis yra tik 9:1, todėl alyvuogių aliejaus nauda žmogaus organizmui mažesnė.
  • Sočiųjų riebalų yra mažiau nei alyvuogių ar saulėgrąžų aliejuje.
  • Rapsų aliejuje yra daug nesočiųjų riebalų rūgščių Omega 3, kurių mūsų maiste labai trūksta:

                             - gausu nesočiųjų riebalų rūgščių,

                             - gausu mononesočiųjų riebalų rūgščių,

                             - gausu OMEGA 3 riebalų rūgščių.

  • Sudėtyje yra panašus oleino rūgšties kiekis kaip ir alyvuogių aliejuje.
  • Rapsų aliejų būtina įtraukti į  būsimų mamų ir kūdikių maisto racioną.
  • Rapsų aliejų galima naudoti kūdikių nuo šešių mėnesių amžiaus maisteliui gaminti.
  • Puikus pasirinkimas žmonėms, kurie rūpinasi savo širdies sveikata.

Rapsų aliejus yra vienas iš antioksidantų, kurie labai vertingi žmogaus organizmui,  šaltinių.