Ant grotelių kepta vištienos krūtinėlė su marinuotomis daržovėmis
Sudėtis

Vištienos marinatas:

  • 500 g vištienos krūtinėlės
  • 3 šaukštai Floriol rapsų aliejaus
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 2 skiltelės česnako (smulkintų)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • Druska, pipirai pagal skonį
  • Žiupsnelis paprikos arba aitriųjų pipirų dribsnių, jei norite pikantiškiau

Grillintos daržoves:

  • 1 cukinija
  • 1 paprika (raudona arba geltona)
  • 1 raudonasis svogūnas
  • 1 sauja vyšnių pomidorų
  • 2 šaukštai Floriol rapsų aliejaus
  • Druska, pipirai, čiobreliai arba raudonėlis

Ant grotelių kepta vištienos krūtinėlė su marinuotomis daržovėmis

Vištienos marinatas:

  1. Sumaišykite visus ingredientus ir marinuokite vištienos krūtinėlę bent 1–2 valandas (arba per naktį).

Grillintos daržoves:

  1. Supjaustykite daržoves didesniais gabalais, užpilkite Floriol rapsų aliejumi ir pridėkite prieskonių.

Griliavimas:

  1. Griliuokite vištienos krūtinėlę 5–7 minutes iš kiekvienos pusės, kol ji bus paruošta.
  2. Tuo pačiu ant grotelių dėkite daržoves ir periodiškai jas pasukite. Daržoves kepkite ant grotelių, kol jos suminkštės.