Daržovių salotos
Sudėtis
  • 4 stiklinės vyšninių pomidoriukų, perpjautų per pusę
  • 2 stiklinės šviežios mocarelos rutuliukų, perpjautų per pusę
  • 1/4 stiklinės pjaustyto raudonojo svogūno
  • 1/4 puodelis susmulkintų šviežių prieskoninių augalų, pavyzdžiui, petražolių, baziliko, laiškinių česnakų, žaliųjų svogūnų, raudonėlio
  • 1/4 puodelis Floriol rapsų aliejaus su baziliku
  • 1/4 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio
  • 1/4 arbatinio šaukštelio česnakų miltelių
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Daržovių salotos

  1. Suberti pomidoriukus, mocarelos rutuliukus, raudonąjį svogūną ir žalumynus į didelį dubenį.
  2. Mažame dubenėlyje išmaišomas aliejus, cukrus, raudonėlis, česnakų milteliai, druska ir pipirai.
  3. Užpilama padažu ant sumaišytų pomidorų ir lengvai išmaišoma.