Daržovių salotos
Sudėtis
- 4 stiklinės vyšninių pomidoriukų, perpjautų per pusę
- 2 stiklinės šviežios mocarelos rutuliukų, perpjautų per pusę
- 1/4 stiklinės pjaustyto raudonojo svogūno
- 1/4 puodelis susmulkintų šviežių prieskoninių augalų, pavyzdžiui, petražolių, baziliko, laiškinių česnakų, žaliųjų svogūnų, raudonėlio
- 1/4 puodelis Floriol rapsų aliejaus su baziliku
- 1/4 arbatinio šaukštelio cukraus
- 1/4 arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio
- 1/4 arbatinio šaukštelio česnakų miltelių
- druskos ir pipirų pagal skonį
Daržovių salotos
- Suberti pomidoriukus, mocarelos rutuliukus, raudonąjį svogūną ir žalumynus į didelį dubenį.
- Mažame dubenėlyje išmaišomas aliejus, cukrus, raudonėlis, česnakų milteliai, druska ir pipirai.
- Užpilama padažu ant sumaišytų pomidorų ir lengvai išmaišoma.