Aštri pomidorai su makaronais
Sudėtis

2 porcijoms:

  • 200 g spagečių arba kitos rūšies makaronų
  • 2–3 valg. š. Floriol rapsų aliejaus su čili, bazilikais ir pomidorais
  • 2 česnako skiltelės (susmulkintos)
  • 250 g vyšninių pomidorų (perpjauti per pusę)
  • Druska, pipirai pagal skonį
  • Šviežias bazilikas (nebūtina)
  • Tarkuotas Parmezano sūris patiekimui (nebūtina)

Aštri pomidorai su makaronais

  1. Išvirkite makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.
  2. Tuo metu keptuvėje įkaitinkite Floriol rapsų aliejų su čili, bazilikais ir pomidorais. Sudėkite smulkintą česnaką ir kepkite kelias sekundes.
  3. Tuomet sudėkite vyšninius pomidorus ir troškinkite 5–7 minutes, kol jie suminkštės ir pradės formuotis padažas.
  4. Nusausinkite makaronus ir sudėkite juos į keptuvę prie padažo. Viską gerai išmaišykite, kad makaronai pasidengtų padažu.
  5. Patiekite su šviežiu baziliku ir tarkuotu sūriu.