Aštri pomidorai su makaronais
Sudėtis
2 porcijoms:
- 200 g spagečių arba kitos rūšies makaronų
- 2–3 valg. š. Floriol rapsų aliejaus su čili, bazilikais ir pomidorais
- 2 česnako skiltelės (susmulkintos)
- 250 g vyšninių pomidorų (perpjauti per pusę)
- Druska, pipirai pagal skonį
- Šviežias bazilikas (nebūtina)
- Tarkuotas Parmezano sūris patiekimui (nebūtina)
Aštri pomidorai su makaronais
- Išvirkite makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.
- Tuo metu keptuvėje įkaitinkite Floriol rapsų aliejų su čili, bazilikais ir pomidorais. Sudėkite smulkintą česnaką ir kepkite kelias sekundes.
- Tuomet sudėkite vyšninius pomidorus ir troškinkite 5–7 minutes, kol jie suminkštės ir pradės formuotis padažas.
- Nusausinkite makaronus ir sudėkite juos į keptuvę prie padažo. Viską gerai išmaišykite, kad makaronai pasidengtų padažu.
- Patiekite su šviežiu baziliku ir tarkuotu sūriu.